loader imageBrand: omfattende skader

Til alle vores samarbejdspartnere

Natten til lørdag opstod der ulykkeligvis brand i oliemøllen i en af de to store haller på Emmelev. Politiet vurderer, at branden er opstået i en af de pressemaskiner, som presser raps til olie, og branden blev derfor desværre meget omfattende. Det tog det meste af et døgn, at få branden fuldstændig slukket.
“Vi har fået omfattende skader på virksomheden. Lykkeligvis kom der ingen personer til skade, men skaderne på vores produktionsanlæg er desværre omfattende,” siger direktør Morten Simonsen.
Der venter nu et større oprydningsarbejde og efterfølgende genopbygning for, at Emmelev igen kan begynde at producere samtlige af virksomhedens produkter på samme vilkår som inden branden. Endnu er det for tidligt at vurdere, hvor lang tid, det vil tage at genopbygge det ødelagte.
“Det er klart, at vi skal tilbage til at producere det samme, som vi kunne inden branden, hurtigst muligt, men det er endnu for tidligt at sige, hvornår vi kan være i gang på vanlig vis. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, og vi vil selvfølgelig holde vores kunder løbende underrettet om, hvad der sker,” siger Morten Simonsen.
Alle vores samarbejdspartnere er naturligvis velkomne til at rette henvendelse til os med spørgsmål eller forespørgsler.