loader imageOtterup
28. november 2022

Ny fabrikshal skyder op hos Emmelev A/S

Otterup 28. november 2022
Emmelev A/S i Otterup etablerer nu en ny og moderne fabrik til presning af rapsfrø og dermed produktion af rapsolie samt rapskager til foder til bl.a. malkekøer.
Lige nu sættes spær op til en helt ny fabrikshal, som skal rumme den nye og mere effektive oliemølle. Den har tidligere været i drift og bliver i disse dage nedtaget og transporteret til Otterup for at blive installeret i hallen, oplyser Martin Simonsen, som er med i arbejdet med etablering af det nye produktionsapparat.
Emmelev A/S har i en periode indstillet produktionen af rapsolie og dermed også rapskager, som bruges i foderet til bl.a. malkekøer. Produktionen ventes at blive genoptaget i løbet af nogle måneder:
”Vi stræber efter altid at gøre det bedste for vores kunder, og har derfor lovet dem, at vi løbende holder dem orienteret om, hvorledes byggeriet skrider frem, og hvornår vi kan forvente, at produktionen genoptages,” siger medejer Morten Simonsen, Emmelev A/S.
Lige nu arbejder Emmelevs medarbejdere på højtryk for at skabe fundamentet til den nye fabrikshal og installationen af de nye maskiner. Der bliver tale om en moderne og større hal end den hidtidige.
”Vi ved, at der er stor efterspørgsel på de proteinrige foderkager, så vi glæder os til igen at kunne levere til vores kunder,” siger Morten Simonsen.