loader imageOtterup
02. december 2022

Emmelev inviterede til rejsegilde på ny fabrik

Otterup 02. december 2022
Det her er begyndelsen på en ny æra for Emmelev, uden jer og jeres indsats havde det ikke kunnet lade sig gøre,” sagde medejer Morten Simonsen om byggeri af en ny fabrikshal.
Emmelev A/S kunne forleden markere, at byggeriet af en ny fabrikshal til presning af raps og dermed produktion af rapsolie og rapskager er ved at tage form.
Spærene er nu på plads, og derfor inviterede Emmelev A/S til rejsegilde.
Medejer Morten Simonsen takkede de mange, der kiggede forbi, og sagde også tak til de håndværkere, der deltog i rejsegildet:
”Uden jer og jeres indsats havde det ikke kunnet lade sig gøre. Det her er begyndelsen på en ny æra for Emmelev, og vi får en helt ny fabrik med de bedste tekniske løsninger, hvad angår både miljø og produkter,” sagde Morten Simonsen.
”På familiens vegne vil jeg takke alle for at yde en fantastisk indsats, og jeg tror, at vi, når vi kommer ud på den anden side, vil være meget stolte over resultatet,” sagde Morten Simonsen.
Fabrikshallen skal rumme den nye og mere effektive oliemølle. Den har tidligere været i drift og bliver i disse dage nedtaget og transporteret til Otterup for at blive installeret i hallen.
Emmelev A/S har i en periode indstillet produktionen af rapsolie og dermed også rapskager, som bruges i foderet til bl.a. malkekøer. Produktionen ventes at blive genoptaget i løbet af nogle måneder – i en ny, moderne og større hal end den hidtidige.